Regulament intern

Orice utilizator sistemaudio.ro, in momentul in care continua sa se foloseasca de serviciul pus la dispozitie navigand pe paginile site-ului, se obliga sa respecte termenii si conditiile cuprinse in continutul acestei pagini.

1. Se considera ca vizitatorul site-ului sistemaudio.ro a citit si este de acord cu toti termenii si conditiile expuse in prezentul document, neputand fi invocata, in nicio situatie, necitirea si necunoasterea acestora.

2. Orice informatie pe care sistemaudio.ro o pune la dispozitia publicului poate fi folosita doar in scopuri personale, fiind interzisa orice forma de exploatare comerciala a acesteia. In plus, nu este permisa copierea textelor sub nicio forma, acestea fiind protejate de legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

3. Astfel incat vizitatorii sa poata avea parte de cele mai bune conditii de utilizare a site-ului, periodic pot fi plasate cookie-uri care permit colectarea de date care ne permit accesul la informatii anonime ce ne ajuta sa aducem imbunatatiri zilnice.

4. Site-ul sistemaudio.ro se foloseste de marketing-ul afiliat ca o metoda de a mai atenua din costurile intretinerii acestuia. In plus, acesta mai reprezinta si o modalitate prin care eforturile echipei care sta in spatele acestui proiect sunt rasplatite, chiar daca este vorba de o suma modica (cateva procente primite dela partenerii nostri in urma fiecarei achizitii realizate de un vizitator al site-ului).